Virbalai ADDI su valu 80 cm|4.5 mm storio

8,71 € 10,89 €

Metaliniai virbalai su valu iš vokiečių firmos ADDI - nepriekaištingos kokybės, bene mėgstamiausi virbalai tiek patyrusioms, tiek  pradedančiosioms mezgėjoms. Idealiai lygaus paviršiaus ir itin lengvai, maloniai naudojami. Pagerinkite savo mezgimo patirtį naudodami šiuos aukščiausios kokybės virbalus. Esame oficialių autentiškų ADDI firmos virbalų pardavėjai Lietuvoje. Pas mus galite įsigyti visų gaminamų storių ADDI virbalus su 80cm valu. Tačiau, jei esate tikra mezgimo entuziastė - rekomenduojame įsigyti virbalų KOMPLEKTĄ - investavę vieną kartą į virbalų komplektą, turėsite visų įmanomų storių virbalus vienoje vietoje kartu su visais įmanomais valų ilgiais (nuo 20cm - 120cm). Tokiu būdu nereikės kaskart perkant kitokio storio siūlus įsigyti ir naujus valus ir ilgainiui - gerokai sutaupysite!

Pristatymas 2-5 d.d.
Kodas: ADDI-Art. 105-7-80 cm-4.5mm
Aprašymas

ADDI virbalus su valu itin vertina megzimo entuziastai visame pasaulyje: nikelio neturintys aliuminio antgaliai, sujungimai be užspaudimų, ant virvelės atspausdintas dydis ir ilgis - visa tai garantuos, kad mezgimas vyktų sklandžiai. Nepriekaištinga kokybės, patogus naudoti dizainas - malonumas megzti!

Produkto informacija
Addi
ADDI-Art. 105-7-80 cm-4.5mm

Šioje svetainėje naudojami slapukai, siekiant užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelyje prekių nėra